KLASSISK OG STILRENTSKANDINAVISK DESIGN

AQVIA® SPARKLING WATER MAKER 

AQVIA® INSPIRED BY THE PURE AND THE NATURAL

Nordisk design hylder det rene og det naturlige. De enkle linjer. Den underspillede elegance og ærlige funktionalitet. AQVIA® danskvandmaskinen fra AGA indfanger essensen af dette. Den er udviklet og produceret i Sverige med omhu og dedikation til det gode håndværk – og med kærlighed til de bobler, der bruser, beriger og revitaliserer vores naturlige drikkevand.
Fra postevand til perlende danskvand.

AQVIA-Danskvandsmaskiner-581x366-DK

 

 

flavours-ny-523x329

AQVIA vandflasker

- værdige til et flot dækket bord

AQVIA vandflaskerne leveres i flere skønne, lysende farver med top og bund i rustfrit stål

Vandflaskerne er fremstillet af PET (polyethylent ereftalat) og helt uden BP. PET er ideel til at opbevare drikkevarer i, og har gode egenskaber i forhold til kulsyreholdige drikke og den CO2, der indløses i drikken.

AQVIA vandflaskerne leveres i 1/1-liters samt 1/2-liters model.

 

Mere om AQVIA vandflasker

AGA CO2

- brus til din danskvands- eller sodavandsmaskine
Én kulsyrepatron fra AGA rækker til ca. 60 liter danskvand. Kulsyren kan ombyttes over hele landet. Find din nærmeste forhandler til ombytning af AGA kulsyrepatroner – og se hvilke forhandlere, der giver dig hver 7. kulsyreombytning gratis!

AGA kulsyrepatroner passer til alle danskvands- og sodavandsmaskiner på markedet, herunder AQVIA danskvandsmaskiner, WasserMaxx, SodaStream, Soda-Club og Soda-Fresh samt Electrolux køleskab “Source” og AEG køleskab “Aqua Fizz”.

 

Mere om kulsyrepatroner og CO2 fra AGA

C02_2